facebook tracking
Avdelning

Undersköterska

Connect

Jobba som undersköterska på Attendo

Attendo behöver fler undersköterskor som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss. Som undersköterska på Attendo kan du arbeta hos äldre som bor kvar hemma inom hemtjänsten eller på något av våra äldreboenden. Vi har olika former av äldreboenden, bland annat livsstilsboenden med särskild inriktning såsom Sport och Spa, Utevistelse och Trädgård samt Kultur och Nöje. Vi har även hemsjukvård.

Från Filippinerna till Finland - Margie Mendoza, undersköterska

Jag trivs väldigt bra och är glad över de möjligheter som Attendo erbjuder. Jag får jobba med härliga människor och lär mig mycket nytt om olika sjukdomar.

Margie Mendoza Undersköterska, Attendo Onnenkehrä (Finland)

Arbeta nära människor

Som undersköterska i våra verksamheter arbetar du nära människor som är i behov av vård och omsorg och hjälper dom med vardagliga bestyr, personlig omvårdnad, måltider, städning, tvätt, handling och att ge medicin. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vart du arbetar men det är viktigt att du har ett stort intresse av att arbeta med människor, och vill ge god omvårdnad.

Var med och påverka

Hos Attendo arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. Förutom det dagliga arbetet som undersköterska är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten. När du börjar hos oss får du en individuell introduktionsplan och en handledare som introducerar dig i företaget och vårt arbetssätt.

Utvecklas som undersköterska

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll som undersköterska, och göra karriär inom företaget. Attendo är idag en av de största arbetsgivarna inom äldreomsorg och vi satsar på att vara marknadens bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en trygg anställning, och vi är medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar vi alla tillsammans systematiskt för en god arbetsmiljö.

Se alla lediga jobb inom undersköterska

Alla jobb

Vendevägen 85B
182 91 Danderyd Vägbeskrivning 08-586 25 200 Se sida

Attendo Hemtjänst och hemsjukvård Uppsala

Kungsängsvägen 29A
753 23 Uppsala Vägbeskrivning

Knivsta

Ängbyvägen 9
741 30 Knivsta Vägbeskrivning

Luleå

972 31 Luleå Vägbeskrivning

Piteå

941 32 Piteå Vägbeskrivning

Sollentuna

Almvägen 41
191 44 Sollentuna Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Attendo Sverige?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor