facebook tracking
Avdelning

Sjuksköterska

Connect

Jobba som sjuksköterska på Attendo och gör skillnad

Attendo är ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg. Branschen växer och vi behöver därför skickliga sjuksköterskor som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss, både inom äldreomsorg och LSS.

Vi vill att du ska trivas hos oss

Som sjuksköterska är du expert på ditt område och en värdefull nyckelspelare i våra verksamheter. Du har ett självständigt arbete samtidigt som du är en del av ett arbetslag där din kunskap och din kompetens har ett stort värde. Attendo är idag en av de större arbetsgivarna inom äldreomsorg och vi satsar på att vara marknadens bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en trygg anställning och ett arbete där du har möjlighet att utvecklas. Vi är väl medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar vi alla tillsammans systematiskt för en god arbetsmiljö.

Som sjuksköterska hos oss kan du vara med och påverka ditt arbete

Att arbeta som sjuksköterska på Attendo är spännande och utvecklande. Hos oss arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din verksamhet. Förutom det operativa arbetet som sjuksköterska är du med och tar fram idéer till projekt och leder dessa för att förbättra verksamheten. Du deltar även regelbundet i nätverk inom och utanför Attendo för att utbyta erfarenheter och få inspiration. Hos oss får du en individuell introduktionsplan och en handledare som introducerar dig i företaget och vårt arbetssätt.

Goda utvecklingsmöjligheter på Attendo

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Många av våra chefer och ledare har vi rekryterat internt, varav många tidigare arbetat som sjuksköterskor. I Sverige driver vi runt 100 äldreboenden, vissa med särskild inriktning såsom Sport och Spa, Utevistelse och Trädgård samt Kultur och Nöje. Vi har även hemsjukvård. På Attendo arbetar över 14 000 personer, varav 325 är sjuksköterskor.

Se alla lediga jobb inom sjuksköterska

Alla jobb

Möt Carina - sjuksköterska på Attendo

Att jobba inom äldreomsorgen är fantastiskt och jag har gjort det i 32 år. Man får ta del av många härliga möten och man får så mycket tillbaka.

Carina Cederström Sjuksköterska, Attendo Fiskebäck

Vendevägen 85B
182 91 Danderyd Vägbeskrivning 08-586 25 200 Se sida

Kappelgärdet Södra

Orgelgatan
754 19 Uppsala Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Attendo Sverige?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor